tirsdag 5. mars 2013

Carpe Diem-genser

CarpeDiem

Carpe Diem genseren ble veldig populær høsten 2012, så det var vel ganske naturlig at ett av tantebarna kom med et ønske om at jeg skulle strikke en slik.

Snille strikketante sa selvfølgelig ja til dette, helt uvitende om hvilken jobb dette innebar. Var kjekt med så mange forskjellige mønster og farger underveis, men du, og du, hvor langt det var mellom fargebytte i mønsteret mange steder.

For at det ikke skulle bli så lange tråder på baksiden, må en jo tvinne med seg tråden underveis, så dette ble litt av en jobb.  Resultatet ble jo ganske bra. I alle fall ble tantejenta svært så fornøyd.

Men strikkeglade tante, altså meg, har erfart en ting i denne strikkeprosessen. Been there, done that, never again!

Til alle modige, spreke, strikkeglade damer og menn der ute, som har lyst til å strikke denne flotte genseren, så ligger oppskriften inne på Dalegarn sine sider og kan lastes ned som pdf-fil, helt gratis. Dere finner den her: CarpeDiemGenser

2 kommentarer:

  1. Det høres kjent ut! Jeg har ikke prøvd meg på denne, men lange fargeskift er noe herk. Så det er ikke akkurat noe som frister å gjøre så mange ganger. Men resultatet ser flott ut!

    SvarSlett
  2. Ble ganske så fornøyd med denne ja:) Kjekt at mønster til slike flotte plagg er helt gratis også. Er jo flere som våger å prøve seg da:)

    SvarSlett